Најнови вести

Говорница

„Несвесни робови“ – колумна на Славчо Максимовски
0

„Несвесни робови“ – колумна на Славчо Максимовски

август 18th, 2017 | by Newsroom
Во време на развиена технологија, кога безброј можности ни се на дофат, кога целиот свет оди напред во севкупна смисла, ние...