Најнови вести

Колумни

Колумни

Колумни

„Несвесни робови“ – колумна на Славчо Максимовски
0

„Несвесни робови“ – колумна на Славчо Максимовски

18 август 2017, 12:00 | Newsroom
Во време на развиена технологија, кога безброј можности ни се на дофат, кога целиот свет оди напред во севкупна смисла, ние...