Најнови вести

Сцена

Гитара на Боб Дилан продадена за 396. 500 долари
0

Гитара на Боб Дилан продадена за 396. 500 долари

ноември 14th, 2017 | by Newsroom
Гитарата на американскиот музичар Боб Дилан, со која свирел на најзначајните концерти во 70-тите години на минатиот век,...