Најнови вести

Тозија на средба со новинари

14 ноември 2017, 07:30 | Newsroom
Тозија на средба со новинари
Култура

Директорот на Агенција за филм Горjан Тозија, денеска во просториите на Владата ќе оствари средба со новинари.

Како што информираат од Агенцијата за филм, на средбата ќе има информации за одлуките поврзани со проектот – играна серија „Македонија“.