Skip to content

Archive:

Karditonys

Кардиотонус | Karditonys од хипертензија – како да го користам? каде да го купат, аптека, цена

коментарите IDIVIDI: На статијата Кардиотонус | Karditonysa, да дознаете дали тоа е разводот, лек за висок крвен притисок или лечи. Е популарен третман на хипертензија, во инструкциите во која се вели дека добива ослободи од болеста за 3 недели враќа на садови за 90%, и нормализира крвниот притисок по првата пријава. Но, што е тоа? […]