Skip to content

Archive:

Mycelix

Mycelix | Мицеликс хипертензија – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

Хипертензијата е една од најчестите причини за предвремена смртност и инвалидитет на луѓе. Нејзините компликации – прекршување на церебралната циркулација, мозочни удари, срцеви напади годишно тврдат милиони животи. Но, сето ова може да се спречи ако времето за лекување и превенција. На официјалниот сајт на Mycelix | Мицеликс е модерен додаток од хипертензија -. Опишани […]