Skip to content

Archive:

UpSize

UpSize – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

Секоја жена сака да биде совршен, особено изглед. Но, во реалноста, природата не го прави секоја жена даде совршен изглед. Толку многу жени се во потрага за алатки кои ќе им помогне да се постигне саканиот пропорции на телото или убавината на лицето. На сите времиња е еден од важните делови од женското тело се […]